Baan gezocht

Communicatief sterke verbinder op zoek naar nieuwe baan.

Over mij

Mijn geboorte is een van de weinige momenten dat ik veel te vroeg was. Ik werd na 7 maanden geboren en heb bijna 2 maanden in de couveuse gelegen. Door zuurstof tekort heb ik een hersenbeschadiging, officiële term cerebrale parese (CP). Pas toen ik 6 jaar was kon ik, na enkele operaties en veel therapie, voor het eerst wat stapjes zetten aan de hand van m’n moeder en uiteindelijk lopen. Tot mijn twaalfde jaar kon ik alleen fietsen op een driewieler.

Als kleine jongen nam mijn vader me mee naar de motorcrossbaan bij ons in het dorp, helemaal gek was ik van die motoren. Ik droomde ervan om ooit zelf motor te rijden. Jaren later, na een uitgebreid traject, geholpen door ervaren deskundigen, is het gelukt. Sinds 2009 rijd ik motor.

Een motivator, een creatieve open geest die lef, gezond verstand, humor en intuïtie in de juiste dosis combineert, ik ben een motor voor anderen. Met ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van verandering, als projectleider, trainer, workshopleider teamcoach en persoonlijk coach/mentor. Ik voeg waarde toe als communicatief sterke verbinder. Een bruggenbouwer met een analytische blik.

Mensen raken is wat ik het liefst doe, met mijn woorden, mijn aanwezigheid, mijn zijn. Ik breng actie en beweging overal waar ik ga, in vastgeroeste patronen, in glimlachen, in dromen, op de wereld in de harten van ieder die ik ontmoet.

Mijn naam is Gerwin van Uden, ik zoek een baan waarin ik mijn kennis, ervaring en kwaliteiten optimaal in kan zetten voor (jonge) mensen. Met ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van verandering voel ik me in verschillende rollen thuis. Het meest gelukkig ben ik als (een groep) mensen door mijn steun in de rug nieuwe perspectieven krijgen in hun persoonlijke leven of op werkgebied.

Verbinder en bruggenbouwer

Voor mij is het belangrijk dat iedereen gehoord en gezien wordt in een groep, ik ben goed in het samenbrengen van mensen, een verbinder, bruggenbouwer en teamcoach. Mijn manier van werken is er op gericht om alle partijen te betrekken en en met elkaar samen te werken.

Analytische teamspeler

Van nature doorzie ik snel hoe iets in elkaar zit en hoe allerlei processen en factoren elkaar beïnvloeden en zie snel waarom iets niet of juist wel goed werkt. De leraar in mij word er erg blij van om dingen uit te leggen aan anderen, om dingen te beschrijven en zaken te verduidelijken, om voor een groep te presenteren of te schrijven. Daarbij gaat het niet alleen maar om praten of zenden. Luisteren om de ander te begrijpen is essentieel om optimaal samen te werken naar waardevolle resultaten.

Communicator

Communiceren is mijn natuur, zelfs mijn eigen gedachten verwerk ik hardop. Ik heb heel veel ideeën die ik met woorden tot leven breng zodat anderen enthousiast worden en in beweging komen.
‘Saaie’ gebeurtenissen zet ik om in verhalen waar eenieder die het hoort zich mee kan identificeren en de boodschap ook écht binnenkomt bij de lezer of luisteraar.

Sterke punten

 • Uitdrukken (praten en schrijven)
 • Bemiddelen
 • Samenwerken
 • Vindingrijk, creatief

Motivatie

 • Dienstverlenend zijn voor anderen
 • Contact met mensen
 • Waarde creëren
 • Verschil maken

Kernwaarde

 • Aandacht
 • Vertrouwen
 • Gelijkwaardigheid
 • Loyaliteit

Wat anderen waarderen aan werken met mij

Je bent niet veroordelend en vindt niks raar. Je kunt goed relativeren en mij duidelijk maken dat mijn zorgen/vragen per… Lees meer “”

Je bent oprecht, eerlijk en direct. Daardoor weet ik wat ik aan je heb.

Je luistert écht. Open houding. Ik zou jou hulp vragen om op keuzes die ik wil maken te reflecteren.

Discussie met jou waardeer ik erg en ik hoor graag jouw kijk en mening op zaken. Je komt met doordachte… Lees meer “”

Jouw talent is een bredere en/of nieuwe blik op het probleem cq de vraag te krijgen en niet direct naar… Lees meer “”

Ideeën bedenken. Je ziet de grote lijnen en legt vernieuwende verbanden. Je hebt een scherp gevoel voor verbintenissen en verhoudingen… Lees meer “”

Curriculum Vitae

Bij interesse mail ik graag mijn Curriculum Vitae naar je. Mijn (recente) werkervaring en opleidingen zijn te vinden op LinkedIn:

Contact maken?

Zie je mogelijkheden voor mij? Wil je me ontmoeten? Weet je een vacature die op mijn lijf geschreven is?
Bel of app me dan, +31 (0)6 5 7890 161 of maak contact via één van mijn social media kanalen: