Rijbaan gezocht

Mensen vervoeren is mijn drive

Ik wil de weg op. Onderweg met mensen. Mijn jongensdroom nieuw leven in blazen

Mensen vervoeren is mijn drive

Als jongen van een jaar of 7 was ik gefacineerd door vrachtauto’s, mijn vader was (inter)nationaal chauffeur en in vakanties reed ik vaak met hem mee. Hij besloot later om buschauffeur te worden en dat vond ik zo gaaf, vele uren reed ik met hem mee.
Het contact met de mensen, het rijden, geweldig vond ik het.
Desondanks ben ik organisatieadviseur geworden. Waarom? In 1997 deed de kans zich voor. In 2016 kreeg ik de mogelijkheid om, met een coachopleiding en de drang om mensen te helpen, een andere weg in te slaan. Ik begon voor mezelf en had een mooie tijd. Het leerde me veel onder andere dat ondernemend zijn mij nog geen ondernemer maakt. Ik wil graag bij een familie horen en onderdeel zijn van een groter geheel. 

Wat dan wel? Terug naar de basis.

Tijd om mijn jongensdroom nieuw leven in te blazen. Ik word chauffeur. Met alle ingrediënten waar mijn hart sneller van gaar kloppen Rijden. onderweg zijn,  contact met mensen, dienstverlenend aan anderen.

Ik geloof in

 • Aandacht voor elkaar
 • Luisteren, om te begrijpen
 • Empathie en echt contact

Motivatie

 • Dienstverlenend zijn voor anderen
 • Contact met mensen
 • Rijden (Onderweg zijn)

Kernwaarde

 • Vertrouwen
 • Aandacht
 • Gelijkwaardigheid
 • Mededogen
 • Loyaliteit

Bio

Een motivator, een creatieve open geest die lef, gezond verstand, humor en intuïtie in de juiste dosis combineert, het zal je maar gezegd worden. Het meest gelukkig ben ik wanneer ik op de weg ben, contact van mens en als ik anderen van dienst kan zijn en ontzorgen. 

Nooit lopen

Doktoren vertelden dat ik waarschijnlijk nooit zou kunnen lopen. Fietsen hooguit op drie wielen. Om over een auto rijbewijs nog maar te zwijgen.

Zuurstof tekort

Bijna twee maanden te vroeg werd ik geboren, en lag 7 weken in de couveuse. Toen ik 2 jaar oud was bleek dat ik  een hersenbeschadiging heb als gevolg van een zuurstoftekort. Cerebrale parese (CP).

Meer dan...

Op mijn zesde kon ik lopen, op mijn twaalfde leerde ik fietsen, op twee wielen. Rijden op vier wielen kan ik ook. Ultieme vrijheid ervaar ik vooral op de motor. Ik vertrok per motor van Vught naar Kaapstad. En deed een roadtrip in een oude VW bus door Europa, op zoek naar verhalen.

Wat anderen waarderen aan werken met mij

Je bent niet veroordelend en vindt niks raar. Je kunt goed relativeren en mij duidelijk maken dat mijn zorgen/vragen per… Lees meer “”

Je bent oprecht, eerlijk en direct. Daardoor weet ik wat ik aan je heb.

Discussie met jou waardeer ik erg en ik hoor graag jouw kijk en mening op zaken. Je komt met doordachte… Lees meer “”

Jouw talent is een bredere en/of nieuwe blik op het probleem cq de vraag te krijgen en niet direct naar… Lees meer “”

Ideeën bedenken. Je ziet de grote lijnen en legt vernieuwende verbanden. Je hebt een scherp gevoel voor verbintenissen en verhoudingen… Lees meer “”

Je luistert écht. Open houding. Ik zou jou hulp vragen om op keuzes die ik wil maken te reflecteren.

Curriculum Vitae

Bij interesse mail ik graag mijn Curriculum Vitae naar je. Mijn (recente) werkervaring en opleidingen zijn te vinden op LinkedIn:

Contact maken?

Nieuwsgierig naar mij?
Bel of app naar +31 (0)6 5 7890 161 of maak contact via één van mijn social media kanalen: